Your search results

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Πολιτική Απορρήτου 

Ιούνιος 2018

Στις 25 Μαΐου 2018 η επεξεργασία (συλλογή, διατήρηση, καταχώρηση,  αποθήκευση, διαβίβαση, κ.ά.) των προσωπικών δεδομένων σας θα ρυθμίζεται – σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης – από τον 2016/679 Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ).

Ο ΓΚΠΔ αυξάνει τις υποχρεώσεις των υπεύθυνων επεξεργασίας (επιχειρήσεων) κατά την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και τα δικαιώματα των υποκειμένων των προσωπικών δεδομένων (διαχειριστή οικοδομής/ιδιοκτήτη ακινήτου, μισθωτή/αγοραστή ακινήτου, εργαζόμενοι, τρίτοι προμηθευτές/συνεργάτες, κ.λπ.) και συνάμα δημιουργεί καινούργια. Τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε είναι τα απλά όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα, email, ΑΔΤ, ΑΦΜ, στοιχεία ακινήτου, κ.λπ.

 

Η εταιρία με την επωνυμία Σταυρίδης Σ. Γεώργιος – «ΕΡΜΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ», 25ης Μαρτίου 19, Τ.Κ.: 60132, Κατερίνη, Α.Φ.Μ.: 138521754, ΔΟΥ: Κατερίνης και εκπροσωπείται νόμιμα, η οποία θα καλείται εν συντομία κατωτέρω “Εταιρία” ενόψει της άμεσης εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ) και με σεβασμό στο θεμελιώδες δικαίωμα της προστασίας των προσωπικών δεδομένων θέτει με σαφήνεια και διαφάνεια τους όρους και τις προϋποθέσεις για την ασφαλή και νόμιμη επεξεργασία αυτών.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι η εταιρία μας ενημερώθηκε πλήρως για τις νέες κανονιστικές διατάξεις του ΓΚΠΔ και ότι προβαίνει στις δέουσες ενέργειες εναρμόνισής της με τον ΓΚΠΔ  με σκοπό την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων.

Διαβάστε προσεκτικά και κατανοήστε την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας προκειμένου να δώσετε ελεύθερα την απαραίτητη για εμάς συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία αυτών από την εταιρία μας.

Ι .ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η εταιρία με την επωνυμία Σταυρίδης Σ. Γεώργιος –  «ΕΡΜΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ», 25ης Μαρτίου 19, Τ.Κ.: 60132, Κατερίνη, Α.Φ.Μ.: 138521754, ΔΟΥ: Κατερίνης και εκπροσωπείται νόμιμα, με κύριο αντικείμενο παροχή υπηρεσιών διαχείρισης κοινοχρήστων δαπανών οικοδομής όπως την μηχανογραφική έκδοση της κατανομής των δαπανών κοινοχρήστων, την διανομή των ειδοποιήσεων κοινόχρηστων δαπανών, την είσπραξη των λογαριασμών κοινοχρήστων, την πληρωμή λογαριασμών από το ταμείο της οικοδομής, την αποκατάσταση βλαβών της πολυκατοικίας με τεχνικούς και συνεργεία που η οικοδομή επιλέγει, την παρακολούθηση και ενημέρωση των οφειλετών των κοινοχρήστων, και γενικών κτηματομεσιτικών υπηρεσιών, αποτελεί τον υπεύθυνο προστασίας των προσωπικών δεδομένων τα οποία επεξεργαζόμαστε σύμφωνα με τα παρακάτω:

ΙΙ. ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ 

Για την επίτευξη αυτών των σκοπών η “Εταιρία” συλλέγει τα απαραίτητα προσωπικά δεδομένα των παρακάτω ομάδων υποκειμένων προσωπικών δεδομένων:

Των ιδιοκτητών ακινήτων, των διαχειριστών οικοδομής, των μισθωτών & αγοραστών ακινήτων, των υποψηφίων και ήδη απασχολουμένων εργαζομένων που απασχολούνται στην επιχείρησή μας με οποιαδήποτε μορφή εργασίας, του κάθε τρίτου εξωτερικού συνεργάτη και  προμηθευτή της επιχείρησης, καθώς και του τρίτου συνεργάτη της οικοδομής, του υπεργολάβου παροχής υπηρεσιών διαχείρισης κοινοχρήστων και του εξωτερικού γραφείου μηχανογράφησης.

ΙΙΙ. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ

Α: Στοιχεία των διαχειριστών οικοδομής, ιδιοκτητών ακινήτων, ενοικιαστών & αγοραστών ακινήτων:

Όνομα και επώνυμο, διεύθυνση, στοιχεία ακινήτου (διεύθυνση, όροφος, έκταση, κ.λπ.), τηλέφωνο (κινητό/σταθερό), ηλεκτρονική διεύθυνση, αριθμό φορολογικού μητρώου (ΑΦΜ), Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας.

Β: Στοιχεία των υποψηφίων και ήδη απασχολουμένων εργαζομένων:

Ονοματεπώνυμο, όνομα πατέρα και μητέρας, ημερομηνία γέννησης, επάγγελμα/Ασχολία, διεύθυνση κατοικίας, περιοχή, πόλη, Τ.Κ., τηλέφωνο επικοινωνίας, Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας, Αριθμός Μητρώου Ασφαλισμένου (ΑΜΚΑ), αριθμός τραπεζικού λογαριασμού- ΙΒΑΝ, Αριθμός Μητρώου ΙΚΑ, οικογενειακή κατάσταση, ηλεκτρονική Διεύθυνση, αριθμός κυκλοφορίας αυτοκινήτου, τίτλοι σπουδών.

Γ: Στοιχεία των τρίτων συνεργατών/προμηθευτών εταιρίας:

Ονοματεπώνυμο, όνομα πατέρα και μητέρας, ημερομηνία γέννησης, επάγγελμα/Ασχολία, διεύθυνση κατοικίας, περιοχή, πόλη, Τ.Κ., τηλέφωνο επικοινωνίας, Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας (ΑΔΤ), ΑΜΚΑ, αριθμός τραπεζικού λογαριασμού – ΙΒΑΝ,  ηλεκτρονική Διεύθυνση, τίτλοι σπουδών.

Δ: Στοιχεία των τρίτων συνεργατών οικοδομής:

Ονοματεπώνυμο, όνομα πατέρα και μητέρας, επάγγελμα/Ασχολία, διεύθυνση κατοικίας, περιοχή, πόλη, Τ.Κ., τηλέφωνο επικοινωνίας, Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας (ΑΔΤ), αριθμός τραπεζικού λογαριασμού – ΙΒΑΝ, ηλεκτρονική Διεύθυνση.

ΙV. ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Α: Διαχειριστές /Ιδιοκτήτες/Ενοικιαστές/Αγοραστές:

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συνεργασία παροχής υπηρεσιών διαχείρισης κοινοχρήστων δαπανών, κτηματομεσιτικών υπηρεσιών, σύναψη της σύμβασης παροχής υπηρεσιών διαχείρισης κοινόχρηστών δαπανών οικοδομής ή σύμβασης κτηματομεσιτικών υπηρεσιών, μηχανογραφική έκδοση της κατανομής των δαπανών κοινοχρήστων, διανομή των ειδοποιήσεων κοινόχρηστων δαπανών, είσπραξη των λογαριασμών κοινοχρήστων,  πληρωμή λογαριασμών από το ταμείο της οικοδομής και, αποκατάσταση βλαβών της πολυκατοικίας με τεχνικούς και συνεργεία που η οικοδομή επιλέγει και παρακολούθηση και ενημέρωση των οφειλετών των κοινοχρήστων δαπανών μιας οικοδομής.

Β: Υποψήφιοι και ήδη απασχολούμενοι εργαζόμενοι: 

  1. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τον υποψήφιο για πρόσληψή τους ως εργαζόμενος στην εταιρία και την αξιολόγηση των προσόντων του.
  2. Η υπογραφή/συνέχιση/λύση σύμβασης εργασίας μεταξύ της εταιρίας και του εργαζόμενου.
  3. Η επικοινωνία όποτε κρίνεται απαραίτητο.
  4. Ασφάλιση προσωπικού.
  5. Η θεμελίωση και άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
  6. Η συμμόρφωση με τη νομοθεσία.

Γ:  Τρίτοι/ Εξωτερικοί συνεργάτες/ προμηθευτές:

  1. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τον υποψήφιο προμηθευτή/τρίτο για συνεργασία με την εταιρία και την αξιολόγηση των προσόντων του.
  2. Η υπογραφή/ συνέχιση/λύση σύμβασης συνεργασίας.
  3. Η δημιουργία και τήρηση αρχείου/μητρώου.
  4. Η επικοινωνία όποτε κρίνεται απαραίτητο.
  5. Η θεμελίωση και άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων. 6
  6. Η συμμόρφωση με τη νομοθεσία.

Δ: Τρίτοι/ Εξωτερικοί συνεργάτες οικοδομής

  1. Η καταχώρηση των στοιχείων με την ιδιότητά του θεματοφύλακα για λογαριασμό της οικοδομής στα πλαίσια της σύμβασης παροχής υπηρεσιών.
  2. Τήρηση μητρώου/αρχείου των στοιχείων με την ιδιότητα του θεματοφύλακα για λογαριασμό της οικοδομής.
  3. Η επικοινωνία όποτε κρίνεται απαραίτητο.

Ε. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις:

  1. Όταν η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση της εταιρίας μας στις κείμενες νομοθετικές διατάξεις.
  2. Όταν η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων ενώπιον των δικαστηρίων και κάθε άλλης αρχής.
  3. Όταν η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την συμμόρφωση σε έννομη υποχρέωσή μας όπως φορολογικές μας υποχρεώσεις.
  4. Όταν η επεξεργασία είναι απαραίτητη για διαφύλαξη ζωτικού συμφέροντος του ιδιοκτήτη/ενοικιαστή όπως θέματα υγείας και ασφάλειας σε περίπτωση φυσικών καταστροφών (πλημμύρες, πυρκαγιά, σεισμοί, κ.λπ.).    
  5. Όταν η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εκπλήρωση καθήκοντος από την εταιρία που εκτελείται προς το δημόσιο συμφέρον.
  6. Όταν η επεξεργασία είναι απαραίτητη για λόγους ουσιαστικού δημόσιου συμφέροντος, βάσει του δικαίου της Ένωσης ή κράτους μέλους, το οποίο είναι ανάλογο προς τον επιδιωκόμενο στόχο, και σέβεται την ουσία του δικαιώματος στην προστασία των δεδομένων και προβλέπει κατάλληλα και συγκεκριμένα μέτρα για τη διασφάλιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων και των συμφερόντων του υποκειμένου των δεδομένων.

V. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ COOKIES/IP ADRESSES

Η ιστοσελίδα μας https://www.ermisonline.gr έχει τη ευχέρεια να χρησιμοποιεί cookies και ιστοφάρους (web beacons) ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και της καλής λειτουργίας των υπηρεσιών της.

Τα Cookies αποτελούν μικρά αρχεία προσωρινής αποθήκευσης (text files), τα οποία αποστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας στην ιστοσελίδα μας, να λειτουργεί απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζει τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνει την πρόσβαση τους σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τα web beacons περιλαμβάνουν τυποποιημένα στοιχεία από τον φυλλομετρητή ιστού σας (web browser), όπως π.χ. o τύπος και γλώσσα φυλλομετρητή, η διεύθυνση, η διεύθυνση IP σας (Πρωτόκολλο Διαδικτύου), και οι ενέργειες σας στην ιστοσελίδα μας, όπως οι ιστοσελίδες που επισκεφτήκατε και οι σύνδεσμοι στους οποίους κάνατε ‘κλικ’. Τα Cookies & οι ιστοφάροι (web beacons) δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να μας επιτρέπουν να σας παρουσιάσουμε διαφημιστικό & επιμορφωτικό περιεχόμενο σχετικό με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας.

Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα cookies & οι ιστοφάροι (web beacons) χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν τη λειτουργία των δικτυακών τόπων και να παρέχουν πληροφορίες από την περιήγηση των χρηστών σε αυτούς, να συλλέγουν προσωπικά στοιχεία, όπως ο τύπος του φυλλομετρητή και το λειτουργικό σύστημα, η σελίδα παραπομπής, η διαδρομή στο site, το domain του ISP (Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου) κλπ. με σκοπό να τους γίνει αντιληπτό πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες έναν δικτυακό τόπο. Τα cookies και οι παρόμοιες τεχνολογίες μας βοηθούν να προσαρμόσουμε την ιστοσελίδα μας στις προσωπικές σας ανάγκες και να εντοπίσουμε και να προλάβουμε απειλές κατά της ασφάλειας και καταχρήσεις. Εάν χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα, τα cookies και οι ιστοφάροι δεν μπορούν να σας εντοπίσουν προσωπικά.

Τα cookies χωρίζονται στις παρακάτω κατηγορίες:

– Βασικά Cookies. Χρησιμοποιούμε αυτά τα cookies για να διασφαλίσουμε τον πιο ασφαλή και αποτελεσματικό ιστότοπο. Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για την παροχή των υπηρεσιών που ζητάνε οι χρήστες.  Επιτρέπουν την εκτέλεση βασικών λειτουργιών του site, όπως την προσθήκη προϊόντων στο καλάθι, την αποθήκευση προϊόντων στη wishlist, την ηλεκτρονική πληρωμή. Χωρίς αυτά τα απαραίτητα Cookies, πλήττεται άμεσα η ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας μας και περιορίζεται η προσωπική σας εμπειρία πλοήγησης.

– Cookies Λειτουργικότητας. Αυτά τα cookies θυμούνται τις προτιμήσεις σας κατά την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, ώστε να μπορούμε να σας προτείνουμε τις κατάλληλες υπηρεσίες με βάση τις ανάγκες σας βοηθώντας σας έτσι να βρίσκετε πολύ πιο εύκολα αυτό που αναζητάτε.

– Cookies Επιδόσεων. Τα cookies επιδόσεων συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας. Μας επιτρέπουν να δούμε ποιες σελίδες επισκέπτονται πιο συχνά, μας ενημερώνουν εάν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα κατά την πλοήγηση, κ.λπ. Αυτά τα cookies δεν συλλέγουν πληροφορίες που προσδιορίζουν τον επισκέπτη καθώς οι πληροφορίες είναι συγκεντρωτικές και ως εκ τούτου, ανώνυμες. Χρησιμοποιούνται μόνο για να τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας της ιστοσελίδας μας.

– Cookies Διαφήμισης. Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις και τις επιλογές σας στην ιστοσελίδα μας έτσι ώστε να λαμβάνετε σχετικό διαφημιστικό περιεχόμενο για τις υπηρεσίες για τα οποία πραγματικά ενδιαφέρεστε. Επίσης, μας βοηθούν στη μέτρηση της αποτελεσματικότητας των διαφημιστικών καμπανιών μας.

– Cookies Analytics. Βελτιώνουμε συνεχώς την ιστοσελίδα μας για να απλοποιήσουμε την αναζήτηση. Οι πιο χρήσιμες πληροφορίες που λαμβάνουμε για αυτόν τον σκοπό έρχονται από τα Analytics Cookies και προσδιορίζουν ανώνυμα πώς αλληλεπιδρούν οι χρήστες και πώς περιηγούνται στις σελίδες μας.

Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να εμφανίσουν διαφημίσεις της Εταιρείας σε ιστότοπους στο διαδίκτυο, να κάνουν χρήση cookies για την ενημέρωσή, βελτιστοποίηση και προβολή διαφημίσεων που βασίζονται σε προηγούμενη επίσκεψη του χρήστη στην ιστοσελίδα μας.

Η ιστοσελίδα μας https://www.ermisonline.gr δύναται επίσης να αξιοποιήσει τα cookies από προηγούμενη επίσκεψη σας για επαναληπτικό μάρκετινγκ.

Μπορείτε να επιλέξετε να εξαιρεθείτε από μία τέτοια χρήση των cookies από την Google, πατώντας εδώ. Επίσης, μπορείτε να ρυθμίσετε τον Περιηγητή σας (Chrome, Firefox, Edge κ.λπ), να σας ενημερώνει κάθε φορά πριν γίνει η λήψη ενός cookie και να αποφασίζετε εσείς τη λήψη του ή την απόρριψή του. Σ’ αυτή την περίπτωση έχετε υπόψη ότι ενδέχεται να μην είστε σε θέση να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του.

Η ιστοσελίδα μας δύναται να χρησιμοποιεί τις λειτουργίες του Google Analytics για τις διαφημίσεις προβολής (π.χ., επαναληπτικό μάρκετινγκ, κ.τλ.). Χρησιμοποιώντας τις Ρυθμίσεις διαφημίσεων, οι επισκέπτες μπορούν να εξαιρεθούν από το Google Analytics για διαφημίσεις προβολής αλλά και να προσαρμόσουν τις διαφημίσεις του Δικτύου εμφάνισης Google.

Εδώ βρίσκονται οι διαθέσιμες επιλογές εξαίρεσης του Google Analytics για τον ιστό.

Η ιστοσελίδα μας συμμορφώνεται με την Πολιτική διαφημίσεων βάσει ενδιαφέροντος του Google AdWords και τους περιορισμούς για ευαίσθητες κατηγορίες.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε αυτή την πολιτική για cookies οποτεδήποτε. Οποιεσδήποτε αλλαγές στην παρούσα πολιτική cookies θα ισχύσουν από τη στιγμή που η αναθεωρημένη πολιτική cookies είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας.

Διαφημιστές τρίτων μερών και άλλες επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε μπορεί να χρησιμοποιούν τα δικά τους cookies για να συλλέξουν πληροφορίες που αφορούν στις δραστηριότητές σας στην ιστοσελίδα μας. Δεν ελέγχουμε αυτά τα cookies.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γενική χρήση των cookies, αλλά και των μεθόδων αποκλεισμού ή περιορισμού τους, θα βρείτε στις ιστοσελίδες http://cookiepedia.co.uk/all-about-cookies και http://www.allaboutcookies.org/.

IP Addresses

H Εταιρεία μας μπορεί να εντοπίσει τη διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο υπολογιστής ή οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική συσκευή αποκτά πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στην ιστοσελίδα μας https://www.ermisonline.gr ενώ τα στοιχεία αυτά αξιοποιούνται για στατιστικούς σκοπούς. Στις περιπτώσεις που ο φυλλομετρητής (browser) ζητάει άδεια για τη λήψη της τοποθεσίας σας από την ιστοσελίδα μας, οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται για την παροχή πιο εξατομικευμένων πληροφοριών (π.χ. αναζήτηση συνεργατών μας κοντά στην τοποθεσία σας). Σε κάθε περίπτωση η άδεια σας αυτή μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή αλλάζοντας τις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σας. Εάν επιλέξετε να μην παρέχετε την άδειά σας αυτή, τότε ενδέχεται να μην είναι δυνατή η πρόσβασή σας σε συγκεκριμένες υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας.

VΙ. ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

  1. Η  συγκατάθεση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.
  2. Η συμμόρφωση της επιχείρησης στις κείμενες νομοθετικές διατάξεις.
  3. Η υποχρέωση σύναψης της σύμβασης εργασίας / συνεργασίας μεταξύ της επιχείρησης και του  εργαζόμενου, συνεργάτη/τρίτου.
  4. Η υποχρέωση ασφάλισης των εργαζόμενων.
  5. Η κάλυψη ζητημάτων ζωτικού ενδιαφέροντος του ιδιοκτήτη/ διαχειριστή/ενοικιαστή όπως θεμάτων υγείας και ασφάλειας (έντονα φυσικά φαινόμενα, φυσικές καταστροφές, σεισμοί, κ.λπ.).
  6. Η θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων ενώπιον των δικαστηρίων και κάθε άλλης αρχής.
  7. Η εκπλήρωση καθήκοντος από την εταιρία που εκτελείται προς το δημόσιο συμφέρον.
  8. Η συμμόρφωση στο ουσιαστικό δημόσιο συμφέρον, βάσει του δικαίου της Ένωσης ή κράτους μέλους, το οποίο είναι ανάλογο προς τον επιδιωκόμενο στόχο, και σέβεται την ουσία του δικαιώματος στην προστασία των δεδομένων και προβλέπει κατάλληλα και συγκεκριμένα μέτρα για τη διασφάλιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων και των συμφερόντων του υποκειμένου των δεδομένων.

VIΙ. ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

  1. Τα προσωπικά σας δεδομένα στις φόρμες προσωπικών δεδομένων αποθηκεύονται για δέκα (10) χρόνια από τη γνωστοποίησή τους σύμφωνα με τις κείμενες νομοθετικές διατάξεις.
  2. Βιογραφικά σημειώματα για εκδήλωση ενδιαφέροντος συνεργασίας ή πρόσληψης  διαγράφονται/καταστρέφονται σε ένα (1) έτος.
  3. Βιομετρικά στοιχεία από καταγραφή κάμερας ασφαλείας  διαγράφονται /καταστρέφονται σε δεκαπέντε (15 ) ημέρες.

Όλα τα ανωτέρω με την επιφύλαξη κάθε έννομης υποχρέωσης που απορρέει από την Ελληνική Νομοθεσία και τη Νομοθεσία Ευρωπαϊκής Ένωσης.

VIΙΙ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το προσωπικό μας και οι συνεργάτες της εταιρίας που επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα έχουν λάβει γνώση των ρυθμίσεων του ΓΚΠΔ για την νόμιμη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και δεσμεύονται από την υποχρέωση τήρησης εμπιστευτικότητας και εχεμύθειας.

Οι αποδέκτες των προσωπικών δεδομένων είναι οι παρακάτω:

  • Τα προσωπικά δεδομένα, όπως αυτά δηλώνονται στις σχετικές φόρμες από τα υποκείμενα, ανακοινώνονται στα ασφαλιστικά ταμεία, στον ΟΑΕΔ, στο Υπουργείο Οικονομικών, στο Υπουργείο Εργασίας, στις αρμόδιες Δημόσιες υπηρεσίες, στις Ασφαλιστικές εταιρείες, στην Εφορία, στους εξωτερικούς συνεργάτες (δικηγορικό γραφείο, συμβολαιογραφικό γραφείο, γραφείο μηχανικού, μεσιτικά γραφεία, εταιρεία Μάρκετινγκ, κ.λπ.), στους υπεργολάβους παροχής υπηρεσιών διαχείρισης κοινοχρήστων δαπανών και μεσιτικών υπηρεσιών, στο εξωτερικό γραφείο μηχανογράφησης και στον εξωτερικό λογιστή εφόσον υπάρχει σχετική συμβατική υποχρέωσή μας ή απαιτείται από την Ελληνική νομοθεσία.

Μπορεί να υποχρεωθούμε να αποκαλύψουμε ορισμένες πληροφορίες, οι οποίες περιλαμβάνουν Προσωπικά Δεδομένα σας, όταν μας ζητηθεί στις παρακάτω περιπτώσεις:

  • Για τη συμμόρφωσή μας σε απαίτηση που προκύπτει από τον νόμο ή από δικαστική απόφαση, κλήτευση, ένταλμα κατά τη διάρκεια δικαστικής διαδικασίας.
  • Σε περίπτωση αλλαγής διοίκησης στην εταιρεία μας (είτε με συγχώνευση, πώληση, μεταβίβαση περιουσιακών στοιχείων ή με άλλο τρόπο).

ΙΧ. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖOYME ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣOYME ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων εφαρμόζουμε εύλογες διαδικασίες για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης και παραβίασης προσωπικών δεδομένων. Χρησιμοποιούμε κατάλληλες διαδικασίες ασφάλειας, τεχνικούς και φυσικούς περιορισμούς για την πρόσβαση και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων στον διακομιστή μας. Μόνο εξουσιοδοτημένο προσωπικό έχει άδεια πρόσβασης σε προσωπικά δεδομένα τη διάρκεια της εργασίας του. Η προστασία των Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών και χρηστών της ιστοσελίδας μας και ο σεβασμός της ιδιωτικής ζωής του ατόμου στο διαδίκτυο αποτελεί αυτονόητη δέσμευση.

Η ασφάλεια επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Χρήστη

Χρησιμοποιούνται δύο πεδία για την αναγνώρισή του Χρήστη: το Αναγνωριστικό Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που καταχωρούνται παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στο λογαριασμό του. Ο Χρήστης είναι ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία του μέσω του ανωτέρω μυστικού κωδικού και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διατήρηση της μυστικότητάς του και την απόκρυψη του από τρίτα πρόσωπα. Η Εταιρεία συνιστά, για λόγους ασφαλείας, ο Χρήστης να αλλάζει το password του κατά τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγει τη χρήση εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης ή τηλέφωνο). Επίσης, προτείνεται να χρησιμοποιείτε εκτός από γράμματα και αριθμούς και σύμβολα (π.χ.?#^*#@!_) κατά τη δημιουργία του password.

Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιείται το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL με κλειδί RSA 2048 bits. Επιπλέον, όλα τα συστήματα backup που χρησιμοποιούμε διαθέτουν επιπρόσθετη κρυπτογράφηση (AES-256) μέσω SSL σύνδεσης ως επιπλέον μέτρο διασφάλισης των δεδομένων.

Σχετικά με το Διαδίκτυο και το γεγονός ότι είναι ελεύθερο στον οποιονδήποτε δεν επιτρέπει να παρασχεθούν εγγυήσεις ότι κακόβουλοι χρήστες δεν θα παραβιάσουν τα εφαρμοζόμενα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, αποκτώντας πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα.

Όλοι οι εργαζόμενοι και συνεργάτες της εταιρίας αρμόδιοι για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων είναι ενημερωμένοι για την παρούσα πολιτική απορρήτου και δεσμεύονται από αυτή κατά την επεξεργασία των στοιχείων σας καθώς και από την υποχρέωση τήρησης εμπιστευτικότητας και εχεμύθειας.

Χ. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Δικαιούστε να υποβάλλετε αίτημα στον υπεύθυνο επεξεργασίας της επιχείρησής μέσω email στο info@ermisonline.gr ή εγγράφως στην έδρα της εταιρείας μας, η οποία πρέπει να απαντηθεί σε ένα (1) μήνα, στις παρακάτω περιπτώσεις:

  1. Για τον έλεγχο των προσωπικών σας στοιχείων. 
  2. Για διόρθωση τυχόν ανακριβών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν.
  3. Για την ανάκληση της συγκατάθεσής σας για την περαιτέρω επεξεργασία των δεδομένων σας.
  4. Για τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων εάν πιστεύετε ότι δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τους σκοπούς που δόθηκαν ή γιατί ανακαλέσατε την συγκατάθεσή σας στην επεξεργασία.
  5. Για τον περιορισμό της επεξεργασίας, αν αμφισβητείτε την ακρίβεια των δεδομένων σας έως την εξακρίβωση της ακρίβειας αυτών από τον υπεύθυνο επεξεργασίας ή τον περιορισμό της επεξεργασίας, στο βαθμό που είναι απαραίτητη για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων από τον υπεύθυνο επεξεργασίας.
  6. Για τη λήψη των προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν και τη διαβίβασή τους σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας (Δικαίωμα φορητότητας).
  7. Για την εναντίωσή σας ανά πάσα στιγμή και για λόγους που σχετίζονται με την ιδιαίτερη κατάστασή σας, στην επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ. Ειδικότερα, όταν η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εκπλήρωση καθήκοντος που εκτελείται προς το δημόσιο συμφέρον ή κατά την άσκηση δημόσιας εξουσίας που έχει ανατεθεί στον υπεύθυνο επεξεργασίας ή όταν η  επεξεργασία είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των έννομων συμφερόντων που επιδιώκει ο υπεύθυνος επεξεργασίας ή τρίτος, εκτός εάν έναντι των συμφερόντων αυτών υπερισχύει το συμφέρον ή τα θεμελιώδη δικαιώματα και οι ελευθερίες του υποκειμένου των δεδομένων που επιβάλλουν την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ιδίως εάν το υποκείμενο των δεδομένων είναι παιδί.

Για το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων. Μπορείτε να υποβάλετε το έντυπο καταγγελίας με τους εξής τρόπους:

  • Ηλεκτρονικά με αποστολή στο email: complaints@dpa.gr
  • Μέσω της δικτυακής πύλης της Αρχής: www.dpa.gr.

Στην περίπτωση αυτή, πρέπει να εγγραφείτε ως «Πολίτης» και να επιλέξτε την επιλογή «Υποβολή καταγγελίας».

Αφήστε όλα τα πεδία κενά και απλώς επισυνάψτε το έντυπο καταγγελίας.

  • Με ταχυδρομική αποστολή στα γραφεία της Αρχής:

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Λ. Κηφισίας 1-3, 115 23 Αθήνα.

  • Με αυτοπρόσωπη υποβολή στα γραφεία της Αρχής (1ος όροφος).

Ώρες κοινού στο γραφείο πρωτοκόλλου: 09:00 – 13:00.

  • Με φαξ στο +30 210 6475628.

Όλα τα ανωτέρω με την επιφύλαξη ότι δεν παραβιάζουν τις συμβατικές υποχρεώσεις της εταιρείας αλλά και τη συμμόρφωσή της στις κείμενες νομοθετικές διατάξεις.

ΧΙ. ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η εταιρεία μας μπορεί να εκχωρήσει προσωπικά δεδομένα ιδιοκτητών/διαχειριστών/ ενοικιαστών/αγοραστών ακινήτων, εργαζομένων και προμηθευτών σε τρίτα νομικά ή φυσικά πρόσωπα – εκτελούντες την επεξεργασία, κατόπιν σύναψης σχετικής σύμβασης παροχής υπηρεσιών. Ειδικότερα:

  1. Υπεργολάβοι παροχής υπηρεσιών διαχείρισης κοινοχρήστων για την  είσπραξη των λογαριασμών κοινοχρήστων, την πληρωμή λογαριασμών από το ταμείο της οικοδομής (ΔΕΗ, ΔΕΥΑΚ, συνεργεία, συντηρητές, κ.λπ.) και την τήρηση αρχείου δοσοληψιών της οικοδομής
  2. Υπεργολάβοι παροχής κτηματομεσιτικών υπηρεσιών για μεσολάβηση εκμίσθωσης /πώλησης/αγοράς ακινήτου.
  3. Εξωτερικό λογιστικό γραφείο για διεκπεραίωση φορολογικών υποχρεώσεων και μισθοδοσίας των εργαζομένων.
  4. Εξωτερικό γραφείο μηχανογράφησης για την μηχανοργάνωση της εταιρίας.

XII. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Η εταιρεία δικαιούται να τροποποιεί την παρούσα Πολιτική Απορρήτου ανά πάσα στιγμή. Η εφαρμοστέα/επικαιροποιημένη έκδοση θα βρίσκεται πάντοτε αναρτημένη στον ιστότοπο και στην έδρα της Εταιρείας μας. Σας παροτρύνουμε να ελέγχετε ενίοτε την Πολιτική Απορρήτου προκειμένου να βεβαιώνεστε ότι συμφωνείτε με τις τροποποιήσεις.